עקיצה של משהו

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

21/05/2013 | 12:28 | מאת: חיים

אני הלכתי לי בדרך לבית מהבית הספר ועברתי דרך ריבוע כזה של דשא ובאמצע שלו פתאום אני מרגיש ברגל משהו עוקץ כזה ממש אני מהר מוציא את הנעל מהרגל וזה היה משהו קופצני כזה וקטן מאוד ! ועכשיו יש לי שלוש נקודות כאלה שנראות בידיוק כמו עקיצה של יתוש , מה עלי לעשות ? ועוד משהו יש לי בגרות במתמטיקה עוד מעט אז אני לא יכול להתפנות וזה יכול להשפיע ולהרוס לי את הבחינה ?

יש לקרר את המקום ניתן למרח משחה מקומית להקלה במידה ותתפתח נפיחות מקומית או חום מקומי ,יש להיבדק ע"י רופא לצורך שקילת מתן כיסוי אנטביוטי .

מנהלי פורום רפואה דחופה