שלשולים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/05/2013 | 14:22 | מאת: חנה

אני משלשלת כבר שלושה ימים במקבלים ליציאות רגילות. ביום הראשון, בניגוב, היה ניראה שיוצאות לי הפרשות מפי הטבעת.. עכשיו כבר לא. היום התחילו לי כאבי ראש וצמרמורות. למשך כמה דקות הייתה לי סחרחורת חזקה שבה לא יכולתי לעמוד, הרגשתי שאני מתעלפת והיו לי צפצופים באוזניים והתחלתי לראות מוזר וגם בחילה, שנפסקה לאחר שהסחרחורת הופסקה. התרופות הקבועות היחידות שאני לוקחת הן גלולות. לא החלפתי סוג כבר שלוש שנים. אני בת 22, שוקלת 53 בריאה בדר"כ ואין לי רגישויות לתרופות.

ייתכן ומדובר במחלה וירלית .בשלב זה טיפול סימפטומטי כולל שתייה מרובה וכלכלה עוצרת .ניתן כמובן לקחת אקמול אם ישנה מחלת חום . בכל מקרה ניתן לפנות לרופא המטפל בכדי להעריך את המצב .

מנהלי פורום רפואה דחופה