עילפון, קוצר נשימה, התכווצות שרירים והקאה בסוף - מה זה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/04/2024 | 03:56 | מאת: נדיה

שלום רב, לא מזמן קרה לבעלי ועכשיו גם לאבא שלי: הרגישו חוסר אוויר, נהיו לבנים בפנים, התחילו להזיע, התעלפו תוך כדי שכל השרירים בגוף נהיו תפוסים, כולל גרון - כך שלא נשמו כחצי דקה-דקה , ולכן בצבע לבן כסיד נהיו אדומים כי לא נשמו. ובסוף הקיאו, חזרו להכרה ונשארו ללא צבע בפנים לעוד כרבע שעה. (אכלו אוכל רגיל לחלוטין שאכלו לפני שעה לכך) על מה זה מעיד? לשניהם היה זה בפעם הראשונה . וזה קרה בדיוק באותה צורה לשניהם. תודה רבה

מצב זה מחייב התייחסות מיידית יש לקבל עזרה רפואית מיידית בכדי לאבחן בדחיפות סיבת האירוע ולטפל בהתאם

מנהלי פורום רפואה דחופה