חשש מכלבת מחתולי רחוב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/03/2024 | 21:41 | מאת: ברק

שלום ד"ר ג'לאל שני חתולים רבו תוך השמעת יללות רמות בשביל הגישה לביתי. כשהגעתי למרחק כחצי מטר מהחתולים רקעתי ברגלי בחוזקה פעמיים בקרקע והחתולים ברחו. נעלתי סנדלים פתוחות ללא גרביים וחששתי שאולי קצת רוק ניתז מהחתולים במנוסתם ופגע לי בכף הרגל. מיד כשהגעתי לדירתי ניגבתי את כפות הרגלים במטלית לחה כזאת שמשתמשים בה לניקוי משטחים. בדיעבד ראיתי שיש לי קילוף עור פטריה באצבעות הרגלים וגם נגע פסרויאזיס לא מדמם. האם תיתכן הדבקה בכלבת בתרחיש הזה?

לא היה מגע ישיר בכל צורה ולא הייתה נשיכה של החתולים ! מרחק כזה הסבירות כמעט לא קיימת להידבק מכלבת ............

מנהלי פורום רפואה דחופה