נשימת גז בישול והיפוקסיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/03/2024 | 13:52 | מאת: איתמר

שלום נשמתי גז בישול הרבה זמן, האש כבתה ויצא גז כאב לי הראש והיה לי מעין סטלה ובלבול כזה במשך שעתיים עד שהלכתי לישון וקמתי בבוקר הבנתי שכאב הראש נובע מחוסר חמצן במוח, הבנתי שגז הבישול תופס את הנפח של החמצן בגוף גם אחרי שיוצאים לאוויר הפתוח כי הוא נקשר להמוגלבין, השאלה שלי אם מתרחשת היפוקסיה במוח? האם התאים לא קיבלו מספיק חמצן ומתו

היית אמורה להיבדק במיידי עצם העובדה שאין לך תלונות כעת , זה סימן חיובי ! לא מלינה על כאבי ראש והחיים נורמליים זה כבר חיובי

מנהלי פורום רפואה דחופה