גרד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/04/2013 | 22:09 | מאת: שרון

שלום לך דוקטור מאתמול יש לי גרב בכל הגוף כל פעם נקודה אחרת כי עיקצוצים כאלה גם בקרקפת גם בפנים ונתפסו לי שרירים במפשעות שאני פותחת תרגילים תפוס כזה בים והצד שמאל אני נורא חוששת יש לי כלב והוא כל הזמן מתגרד לקחנו אותו למספרה אתמול והוא מלא קרציות פרעושים האם זה מסוכן גם לנו? כי באינטרנט רושמים שזה מסוכן

יש לנקות היטב את העור ולוציא את הקרציות והפרעושים במידה וישנם על העור . יש לעקוב אחרי מחלת חום אם תתפתח או תפרחת כללית .מצבים שמחיבים בדיקת רופא .

מנהלי פורום רפואה דחופה