מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

21/02/2024 | 13:47 | מאת: שמואל כהן

שלום דקוטר גיל שלי 58 סובל מי NF1 מורכב בצתי אולטר לחץ דם יש פינוח אפשר אסבר בשעות נערנות ערכי לחץ דם סיסטולי גבוהים אינם מאוזנים ברוב המידידות ערכים עד 187 ממכ ירכי לחץ דם דיאסטולי תקינים ברוב המדידות בשעות השינה נצפתה עליה של ערכי לחץ דם סיסטולי ממוצע לחץ דם 155 על 82 בשעות הערנות עונס סיסטולי 67 אחוז עומס דיאסטולי 27 אחוז שעות השינה ממוצע 120 על 69 עומס סיסטולי 31 אחוז עומס דיאסטולי 9 אחוז דקטור אפשר אסבר לגבי הבדיקה זה תקין

הדברים לא ברורים מהות הכתיבה בעיתית להבנה ניתן לפנות לרופא המטפל

מנהלי פורום רפואה דחופה