ברור סיבת הדימום והטיפול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/01/2024 | 18:23 | מאת: אבי

ד"ר שלום רב תודה על הפורום והאפשרות לפניה. ד"ר ברשותך..מתנצל על השאלה : אני בן 56 ונראה שיש לי תחורים פנימיים. אחת לכמה חודשים כאשר אני מתפנה (אחת ליומיים שלושה) יורד לי הרבה דם שממלא את האסלה ונמשך כמה דקות קצרות בלבד והדם נעצר אני לא רוא יותר דם על גבי הנייר. אני פעיל בספורט ורץ למרחקים ארוכים לא שותה אלכוהול, לא מעשן ולא אוכל חריף מאחר ואני אדם שלא ממהר לרופא, אני מבקש את הכוונתך, את עצתך הרפואית. מה הטיפול? מה נכון לעשות? ולאיזה רופא מתאים לפנות לבדיקה ? בתודה מראש בכבוד רב

יש לפנות לפרוקטולוג פרוקטולוגיה :תחום ברפואה שעוסק במחלות של פי הטבעת וסביבתו . תחום על בכירורגיה קולורקטלית .

01/02/2024 | 11:58 | מאת: אבי

בברכה

מנהלי פורום רפואה דחופה