תסמינים של רפואה דחופה למשך זמן רב. אובד עצות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/12/2023 | 04:34 | מאת: רוני דאן

היי לכולם ותודה רבה על התייחסותכם לנושא שאני אעלה פה . שמי רוני בן 30 כיום לא סובל ממחלות רקע ידועות. אספר את הסיפור במלואו לפרטי פרטים עד כמה שאפשר. לפני כשנה לערך ( קצת יותר ) אני זוכר את היום במדוייק - אכלתי דג מטוגן וציפס ולאחר כחצי שעה לערך הגעתי הביתה ישבתי על המחשב לכמה דקות וכשקמתי והתחלתי ללכת לכיוון הסלון הרגשתי סחרחורות / חוסר יציבות , חולשה - לאחר מכן הרגשתי סוג של נימול בצד השמאלי של הפנים איזור הלחי לחצים בצד השמאלי בחזה הקאתי גם פעם אחת לאחר מכן מילים התחילו להתבלבל והיה קשה ללכת ולאחר שעות אותם התסמינים פשוט החמירו עד שבלילה הלכתי למיון. במיון בדקו אותי - בדיקות דם כלליות , ct ראש , אקג לב בדיקות שתן וצילום חזה ואמרו לי שכלום לא נמצא והכל נראה תקין . התסמינים סוג של חלפו באותו יום אבל המשיכו להופיע יום למחורת וכך עד עצם היום הזה כבר שנה פלוס. אציין גם שעשיתי בדיקות eeg ו mri ראש אצל נוירולוג שנמצאו תקינות. בנוסף עשיתי בדיקת eco לב וגם בדיקת מאמץ שנמצאו תקינות. בשנה האחרונה התסמינים תקפו מאוד חזק בחלק מהפעמים וזה הגיע למצב שביקרתי במיון לפחות 15-20 פעמים במצטבר ובפעמים האלה היו כאבים ממש חזקים בצד שמאל של החזה , נימול באיזור לחי שמאל סחרחורות איומות וכו.. הבעיה לא נמצאה ולא נפתרה ואני חי אותה עד עכשיו, קשה מאוד להתנהל זה כבר יום יומי. אציין שאני לא סובל מהפרעות שינה , כשאני יושן אני ישן טוב התסמינים הנ״ל בדרך כלל קורים אחרי שאני מתעורר ולמהלך היום. סחרחורות חזקות, נימול בלחי שמאל , לפעמים לחצים בחזה בעיקר צד שמאל מה עוד ניתן לעשות? אציין גם שמעולם לא סבלתי מחרדות, זה לא משהו שאני חושב עליו ואין לנו את זה במשפחה. אוסיף פרט שאולי יהיה חשוב אבל בדרך כלל שאני שותה אלכוהול לצורך העניין יום למחורת העניין של התסמינים מחמיר / סחרחורות וכו. אשמח מאוד מאוד אם אוכל לקבל כיוון כי החיים השתנו מקצה לקצה בשנה האחרונה זה לא משהו שקל להתנהל איתו ביום יום.

נראה שעברת כל הבירור האפשרי היית בחדרי מיון שונים ? או מספר פעמים בחדר מיון ? יש להמשיך מעקב אצל רופא המשפחה והנוירולוג הייתי משלים את האבחון ע"י הערכה פסיכולוגית

11/01/2024 | 02:22 | מאת: רוני

הי דוקטור תודה על ההתייחסות. הייתי בהמון מיונים שונים ומשונים . כולם כולל כולם נתנו הבחנה שאין משהו מסכן חיים לאותו רגע . כולם עשו בדיקות שונות כולל אקג דם וכו

מנהלי פורום רפואה דחופה