תוצאות CT לוחם במילואים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/11/2023 | 15:43 | מאת: דורון

שלום. משרת כלוחם במילואים בחזית וקיבלתי תוצאה של CT: "הודגם אוסטאוארטריטיס קל במפרק טיביו טלרי, קרוב לוודאי משני לחבלה", "הודגמה חוסר סדירות של גיד טיביאליס אחורי, הממצאים חשודים לקרע בגיד טיביאליס אחורי". אשמח לעצות לאיך להתנהל עם זה בצורה הכי טובה במהלך המילואים (לא מוכן להפסיק מילואים). אם אפשר אפילו מספר פלאפון להתייעצות זה יעזור לי מאוד. תודה

יש להתייעץ עם הרופא הצבאי לפחות הערכת מצב ראשונית המלצה על מאמץ והפעלת האזור אל מול מנוחה ! חבישה אלסטית עלולה לעזור נוגדי כאב

מנהלי פורום רפואה דחופה