הרגשה רעה לאחר תרומת דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/11/2023 | 23:35 | מאת: הדס

שלום וברכה אני בת 37 בעברי תרמתי מספר פעמים תמיד הכל עבר ללא שום בעיות. אתמול תרמתי דם המגלובין לפי בדיקה ידנית 14.לקראת סוף התרומה הרגשתי רע דפיקות לב וסחרחורת הרמתי רגליים למעלה המתנתי שם מעט נבדקתי שוב לחץ דם היה תקין. וחזרתי . בלילה הרגשתי ממש רע בחילות חולשה קיצונית שנעמדתי ראיתי שחור...מייד נשכבתי חזרה שלא להתעלף. במהלך היום עדיין חולשה סחרחורות בחילות והרגשה כללית רעה. אכלתי שתיתי המון האם זה נורמלי? כדאי להיבדק?? אודה לתשובה בהקדם

קודם כל תרגישי טוב לאחר התרמת דם יכולות להיות תסמינים שונים חלקם במהלך ההתרמה וחלקם אחרי שתייה מרובה מנוחה באם זה ימשך העכרה כללית

מנהלי פורום רפואה דחופה