אנשים סביבי חשבו שאיבדתי הכרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/09/2023 | 23:41 | מאת: יסמין

לפני כמה ימים היה לי התקף חולשה קיצוני פתאומי אותו בוקר הרגשתי טוב הלכתי לעבודה כרגיל, פתאום התחלתי להרגיש בחילה נוראית בבטן, ואז הגוף שלי התחיל לאבד כוחות במהירות, הייתה לי חולשה קיצונית, לא היו בי יותר כוחות עד כדי קושי בלדבר, להגיב, לבקש עזרה, או לפקוח עיניים, התחלתי להקיא, והרגשתי כאילו אני עומדת למות, ההתקף היה מלווה בזיעה קרה, אנשים סביבי חשבו שאני איבדתי הכרה אבל הייתי בהכרה מלאה, ידעתי כל מה שקורה סביבי אבל לא הייתי מסוגלת לזוז, הם קראו למדא וניסו לצבוט אותי חזק בין הצוואר והעורף הרגשתי את הצביטה אבל לא יכולתי להגיב, אחר כר השכיבו אותי על ספה, עם רגליים למעלה, השקו אותי במי קוקוס ורק אז לאט לאט חזרתי לעצמי, לקחו אותי למיון שם בדקו אותי עשו בדיקות דם ואמרו שהכל תקין אני מנסה להבין מה זה יכול להיות למה זה קרה לי?

קודם כל אנחנו שקטים שהיית במיון בטוח בוצעו בדיקות דם ואקג בסיסי הסיבות הן רבות חלק מהם יכול להיות הפעלה של מערכת העצבים שמאיטה את הדופק ומורידה את הלחץ דם מסיבות שונות ..........

מנהלי פורום רפואה דחופה