כאבי בטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/03/2013 | 04:06 | מאת: רוני

שלום, לפני שבוע התחילה לכאוב לי הבטן התחתונה משמאל, היא רק כואב לי ברגע שאני נוגעת באזור, במידה ואינני נוגעת זה לא כואב.אני בת 23 ללא בעיות רפואיות. אם אני עושה מתיחות גם כן כואב לי. הרופא שלך אותי לאולטרסאונד בטן תחתונה אך יש לי תור רק שבוע הבא. היות והכאב נימשך כבר שבוע האם יש צורך בלפנות למיון? ממה כאב כזה יכול לנבוע?

באיזור בטן שמאלית תחתונה נמצאת המערכת הנשית ודרכי השתן . אם הכאב נסבל ניתן להמתין לבדיקת U.S . ניתן בשלב זה להיבדק ע"י גיניקולוג ..........

מנהלי פורום רפואה דחופה