אשמח לחוות דעתך ולמענה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/08/2023 | 20:31 | מאת: Lin

שלום לך אשמח לדעתך , בת 44, לא אנורסית ולא בולימית, 41 קילו , 1.66 סמ, מאז ומתמיד. אוכלת בריא. לא מעשנת ולא שותה. המוגלובין 11, B12 500, יש השימוטו קל חריגה קלה 72... בלוטת התריס 5 בזמן מחזור שנמשך יומיים ומאוד דליל יש הפרעות קצב באופן קבוע כבר כמעט שנתיים, בדיקות לב מקיפות נעשו בהצלחה. האם יכול להיות קשר בין רמות ההמוגלובין 11 לזה? ומה ניתן לעשות? לגשת לאנדוקרינולוג? מה הרמה של ההמוגלובין צריכה להיות בעצם אצלי? מודאגת מאנמיה קלה שגורמת להפרעות הקצב לפני ואחרי מחזור חודשי.. כי תמיד זה קורה בזמן הזה לכן מקשרת.. , דבר נוסף, ברזל והמוגלובין זה אותה בדיקת דם בעצם? אשמח מאוד מאוד למענה לשאלותיי לדעתך

המוגלובין 11 גר' לדציליטר לא גורם להפרעות קצב המוגלובין וברזל אלה שתי בדיקות שונות אחד המרכיבים של המוגלובין הוא ברזל ייתכן שזה קשור לתקופת המחזור וקיימת בעיה הורמונאלית ! נא לגשת לרופא אנדו ורופא נשים

מנהלי פורום רפואה דחופה