כאב בשתיית נוזל קר .

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

20/08/2023 | 15:14 | מאת: לי

שלום , אני בת 29 בריאה בדרכ, אמא ל2 ילדים. לפני בחודש בדיוק החלה לי תופעה מוזרה - כל פעם כאשר אני שותה נוזל קר או קריר (בשתיה פושרת או חמה או באכילה זה לא קורה) יש לי דקירה/תחושת שריפה כזו בגב העליון על נטייה שמאלה. ביקרתי אצל 2ֶ רופאות משפחה שאמרו להתעלם, רופאת גסטרו אמרה שזה כנראה גירוי של שריר. כנ״ל כל רופא ששאלתי. אני ממש מחפשת פיתרון או הארה בנושא! זה מטריד אותי נורא והמחשבות על זה לא עוזבות אותי ובמיוחד שהתופעה המוזרה הזו לא עוברת!!! האם זה יכול להעיד על מחלה מסוכנת בוושט או בעצמות ? אני ממש ממש חוששת ורופאים רואים כמיותר לשלוח אותי לבדיקות. אני גיליתי על הריון חדש ולכן יש בדיקות שכלל לא אוכל לבצע לכן זה מטריד אותי עוד יותר….. אשמח לעזרה ממה יכול לנבוע הכאב הזה! תודה רבה

קשה להעריך סיבת התלונות ללא בדיקה המלצתי לפנות לרופא המטפל להמשך בירור וטיפול

מנהלי פורום רפואה דחופה