כאב בגב תחתון בצד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/07/2023 | 23:54 | מאת: מאיר

שלום מאז הבוקר אני סובל מכאב חד בגב תחתון בצד שמאל. בהליכה ובשכיבה זה פחות מורגש, אך בישיבה כל תזוזה גורמת לכאב, גם בזמן נהיגה בכל תזוזה או קפיצה בכביש. אתמול בערב עשיתי תנועה חדה כדי להימנע מנפילה מהחלקה לאחר רחצה. האם התיאור הזה של הכאב שמתבטא בעיקר בישיבה נותן כיוון לגבי הבעיה? האם צריך להיבדק ולקבל טיפול או שאפשר לחכות ולראות אם זה יעבור? תנועה חדה גורמת לבעיות בשרירים או יכול להיות בעיה שקשורה לדיסק בעמוד השדרה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בכוחות עצמי להקל? מתיחות או דווקא לא לעשות? קירור המקום? חימום המקום? תודה

ייתכן שמדובר בכאב ממקור שריר בכל זאת יש להיבדק בכדי לשלול אפשרות של מעורבות של עמוד שדרה ( דיסק ) נוגדי כאב בשלב זה

מנהלי פורום רפואה דחופה