התעלפויות חוזרות ורעש באוזניים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/06/2023 | 21:26 | מאת: קים

אני בת 33, בריאה בדר"כ. לפני שנה וחצי אירוע ראשון של התעלפות. במהלכו שמעתי רעש חזק באוזניים כמו כמה אנשיםשמקריאים שורות מטקסט, הרגשתי חוסר אוויר ואז צפצוף חזק באוזניים, "מסך שחור" ואז התעלפתי. במיון ct מח תקין, אקו לב תקין, השלמתי בירור eeg גם תקין. באותו יום ישבתי כל היום בחדר עם רעל נמלים וחשבתי שזה קשור ושמצב זה לא יחזור. כעת, שנה וחצי אחרי, אני אחרי לידה שנייה (קיסרי) התעלפתי שוב עם אותם סממנים ואז אחרי שבועיים שוב ושוב... בממוצע אחת לחודש (3 התעלפויות מאז) עשיתי שוב בירור eeg, הולטר לב, אקו לב במאמץ, טילט טסט - הכל תקין. השאלה שלי היא האם הגיוני מה שתיארתי? לפני התעלפות יש לי התראה ואלה הקולות האלה... מה זה יכול להיות? אשמח לעצה לאיזה כיוון עוד לפנות כדי לבדוק את זה, איזה רופא נוסף עליי לבקר? תודה מראש

את עברת בירור מקיף היו מעורבים רופאים שונים קרדיולוג נוירולוג רופא משפחה השלמת בירור מקיף בשלב זה הייתי משלים בירור בכיוון רופא אאגרון כל פעם לפני העלפון הייתה התראה של ציפצופים באזניים ...........

מנהלי פורום רפואה דחופה