היתה עליי קרציה ואני בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/02/2013 | 00:29 | מאת: מיכל

שלום, היום אחה"צ יצאתי לטיול עם שני הכלבים שלי במושב. כשחזרתי הרגשתי שמשהו מציק לי בעורף והוצאתי משם קרציה. היא היתה עגולה ושחורה. אני בשבוע 24 להריון. אחרי מספר שעות הבחנתי בפריחה עדינה על הזרוע. לא נראה לי שהקרציה היתה על אזור זה בגוף. אני מאד מודאגת. 1. האם יש בדיקה שאוכל לעשות כבר עכשיו כדי לדעת אם נדבקתי במשהו? 2. תוך כמה זמן אמורים להופיע תסמינים? 3. מה המשמעויות של הידבקות ושל טיפול אנטיביוטי מבחינת ההריון? תודה, מיכל

יש לעקוב אחרי התפתחות תסמינים כמו חום ,פריחה כולל כפות ידיים ורגליים .תסמינים אלה מתפתחים אחרי כמה ימים ולא באופן מיידי !

מנהלי פורום רפואה דחופה