זעזוע אחרי מהמורה בכביש המהיר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/06/2023 | 01:42 | מאת: טל

שלום. לפני מספר שעות נסעתי על כביש מהיר. תוך כדי נסיעה מהירה הרכב עלה על מהמורה/בור שהיה במרכז הכביש וכתוצאה מכך הרכב כולו קיבל "שוק", כאשר אני בתוכו. זה היה חזק מאוד ומבהיל והמשכתי בדרכי. לא קרה לרכב שום דבר ואני אישית לא נחבלתי באופן פיזי ישיר משום דבר. כן חשוב לציין שמיד לאחר מכן הרגשתי תחושת חרדה ו"נימול" קל בעין ימין. אני לא חווה תופעות מיוחדות או כאבים אך משהו בתחושה שלי קצת מוזר. רציתי לשאול האם יש ממה לדאוג? ומה אמור להדליק לי נורה אדומה? תודה רבה. טל

לא נראה לי שקרה משהו אורגני במידה ואת מרגישה לא טוב יש להיבדק ע"י הרופא המטפל

מנהלי פורום רפואה דחופה