שאלה בקשר לחיסון טטנוס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/04/2023 | 08:11 | מאת: ישי

האם דקירות לא עמוקות אבל היה דימום קל משיני מסור שהשתמשתי לגיזום עצים והיה מונח על האדמה מצריך זריקת טטנוס. התחסנתי בבוסטר לפני 4 שנים ופעם נוספת לפני 8 שנים אבל אני לא בטוח אם בעבר עשיתי חיסון מלא של 3 מנות חיסון כי אני יליד תחילת שנות ה50. זכור לי שבית ספר יסודי עשינו חיסון אבל לא זוכר כמה חיסונים

כל דקירה , חתך , עקיצה והקשה מחייבת חיסון לטטנוס ניתן לפנות לרופא המטפל אם קיים ספק לגבי מועד החיסון

מנהלי פורום רפואה דחופה