הרעלה מאכילת רוטב פיצה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

25/04/2023 | 15:18 | מאת: אייל

שלום דוקטור אכלתי כעת בפיצרייה שאני אוכל בה באופן קבוע והזמנתי עוד שני רטבי פיצה בצד. ברגע ששמתי את הרוטב על הפיצה משהו לי מוזר, הוא היה נוזלי יותר מהרגיל, היה לו הרגשת שריפה כזאת וריח מוזר כאילו שהתערבב איתו עוד משהו, אבל לא מר אלה ריח של כוהל או יין או לא ברור ביקשתי רוטב אחר והוא היה תקין לחלוטין. כעת אני מרגיש טוב לדעתי מלבד הרגשת שריפה קלה שלדעתי היא פסיכולוגית... איך אני יודע שאין לי עכשיו כוויות בכל הושט ושלא הורעלתי? האם צריך לפנות למיון?

עצם העובדה שאת מרגישה טוב זה אומר הכל למרות אכילת הרוטב לא התפתחו תופעות מערכתיות בכלל

מנהלי פורום רפואה דחופה