אוזניים סתומות ותחושת נימולים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/04/2023 | 09:46 | מאת: ורד

שלום, אני סובלת תקופה מדברים מוזרים שקורים לי. זה התחיל לפני חודש שהתעוררתי בלילה והרגשתי לחץ באוזניים ושאני עומדת להתעלף , ממש נפלתי על הרצפה אבל לא איבדתי את ההכרה. מאותו יום במשך שבוע הרגשתי כמו ניתוקים כמו חולשה פתאומית, אוזניים נסתמות ושניה לפני עלפון. אחרי שבוע עלה לי החום ל39, עליתי לבית חולים ולא מצאו שום דבר, אמרו שכנראה וירוס ויראלי. (בדיקות דם תקינות, אגג וצילום חזה תקין. שבועיים אחרי המקרה שוב חזר הלחץ באוזניים ושהן נסתמות ותחושת עילפון. זה בא והולך. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון ושלל דלקת וורטיגו. השבוע התעוררתי בלילה עם חצי גוף שמאל נימולים (לחי, יד ורגל) אבל לא רדומות. אני מרגישה את הכל אבל תחושה מוזרה של עקצוץ/נימול. עליתי למיון ועשו לי 2 סיטי ראש ( אחד עם חומר ניגודי ושני בלי) ולא מצאו כלום מלבד- מוקד היפרדנסי 4 מ"מ בקדמת הפונס מעט בימין מקו האמצע. קיבלתי הפנייה לmri . בדיקות דם יצאו תקינות ובדיקה של ניורולוג תקינה . עד עכשיו נשארה לי תחושה מוזרה בלחי - לא רדומה, אבל כמו תחושת צריבה/שריפה מתחת לעין. אציין שאני בחורה בריאה, שוקלת 54 קילו , מתאמנת. בת 33 עם 2 ילדים. אשמח לדעת מה עוד אוכל לעשות כדי להבין את שורש הבעיה.

מצב כזה יש להשלים בדיקת MRI מח . אקו לב דופלקס של עורקי הצוואר עם התוצאות יש להיבדק ולקבל הערכה כללית מרופא נוירולוג . יש להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי מצב של קרישיות יתר ובירור בהתאם לפי הצורך .

מנהלי פורום רפואה דחופה