ליחה עם דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/02/2013 | 16:02 | מאת: הילה

שלום, מיום רביעי בלילה עד חמישי חום 39.2 בשישי ירד ל38 והיום כבר אין חום בכלל. הלכתי לרופאת משפחה והיא נתנה הפנייה לצילום ריאות במידה ולא ירד החום לכן לא נראה שיש צורך בצילום כי ירד לגמרי. אך ישנה ליחה והיום היה פעם או פעמיים מלווה בדם. האם זה מצריך שוב בדיקת רופא? או בכל זאת צילום ריאות ? אין שיעול . תודה רבה!

כנראה מדובר בגירוי יתר של דרכי נשימה עליונות בגלל זיהום . אם התופעה חוזרת (ליחה עם דם )יש מקום לבצע צילום חזה כנדרש ולהתיעץ עם רופא המשפחה .

19/10/2013 | 06:50 | מאת: מיטל

מה יכולה להיות הסיבה לליחה עם דם ללא שיעול או חום ?

מנהלי פורום רפואה דחופה