טיקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/12/2012 | 23:39 | מאת: גיא

שלום שמי גיא.. לפני כמה חודשים התחלתי להרגיש טיקים כאלה בכל מיני מקומות. אבא שלי הוא כירוג ואני גם מתנדב במד"א ושאלתי הרבה אנשים משם מזה יכול להיות והם לא ממש הצליחו לענות לי.. בזמן האחרון אני גם רואה לדוגמא שאני מרגיש את הטיק ברגל אני רואה את זה קופץ כזה.. ואז שאני מזיז את הרגל הכל נעלם. מה זה לעזעזל ? חח

בקר טוב אתה מתכוון להתכווצויות ברגל? יש לבצע בדיקות דם כלליות כולל רמת סידן ולפי זה להמשיך בירור . אם ההתכווצות היא מקומית ,יש להתיעץ עם אורטופד

מנהלי פורום רפואה דחופה