איזוקט וצנתור וירטואלי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/12/2022 | 20:43 | מאת: ארז

שלום סיטי קורנרי ה צנתור וירוטואלי או שאלו 2 בדיקות שונות? האם כל מי שעובר בדיקה כזו מקבל 2 לחיצות מתרסיס איזוקט מתחת ללשון? קיבלתי ואין לי מושג למה. אני מבין שזה בעצם מרחיב את כלי הדם, הרי בבדיקה אנו מנסים לראות היכן יש הצרויות, אז מה ההגיון להרחיב את כלי הדם באופן מלאכותי לצורך הבדיקה שאמורה לזהות היכן יש הצרות? תודה

יש לשאול את השאלה הספיציפית לגבי צינתור וירטואלי באתר הקרדיולוגים ושם ישנו מענה גם למתן טיפול לפני הצינתור !

מנהלי פורום רפואה דחופה