חום גוף 34.9

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/11/2012 | 23:01 | מאת: ליאורה

זו הפעם השניה שחום הגוף שלי יורד ל 34.9. בפעם הקודמת הפנו אותי במוקד אחיות של כללית למיון- שם אחרי שלוש שעות החום עלה ושלחו אותי הביתה. הערב אני שוב עם חום של 34.9 הרופא שלי אמר בפעם הקודמת שלהערכתו זה וירוס. האם אני צריכה לעבור בדיקות כלשהן?

היום מווסת בגוף ממוקד במח .זה מושפע מהטמפרטורה החיצונית ,פעילות גופנית .......... ייתכן שישתנה במחלות מסויימות וכן מנטילת תרופות במיוחד פסיכיאטריות. במצבך ,נראה לי שיש למדוד דרך פי הטבעת או להחזיק את המד חום יותר זמן !

מנהלי פורום רפואה דחופה