אשמח לדעתך רשמתי פירוט מדוייק🙏🙏

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

21/12/2022 | 18:18 | מאת: Linoy

1. בתאריך 6.12.22 עשיתי הליך להסרת שתי שומות מהפנים וקיבלתי מריחת משחת פוסידין לעשרה ימים, אחרי עשרה הימים קיבלתי מיד להתחיל מריחת משחת היקומיצין 2.5% לשבוע ימים, מיד אחרי השבוע לאחר ההיקומיצין בלילה כאב בטן באמצע הבטן בלי תסמינים נוספים, אין שלשול ואין עצירות ואין צהבת בעור ולא מקרין לגב, יכול להיות קשר לכאבי הבטן לפי התיאור ערבוב התרופות אנטיביוטיות אלו ? בנוסף אוסיף שבשבועיים האחרונים אני מערבבת בין כדור ביום קלונקס ולילה לאחר מכן כדור אסיבל 10 מג כדי לא להתמכר אני משלבת ביניהם אחד לילה אחד אחר לילה הבא , ככה שבועיים אחרונים עקב ההליך הכירורגי אני נתונה למעט מתח ולחץ בגלל זה. האם מהסיפור אחד מהם יכול להיות קשר לכאב בטן ? הכאב בטן לא חזק מאוד בין 1 ל 10 הוא 6 רמת הכאב, לא מקרין לשום מקום נוסף, אין שלשולים , צואה חומה, שתן צהוב זהוב, היום בבוקר למשל הכאב בטן היה כאב התכווצותי באמצע הבטן (לא בבטן התחתונה) אין בחילות והקאות. בחורה בת 43, בריאה בדרך כלל, לא מעשנת בכלל, לחצי דם נמוכים תמיד ודופק בין 55-65 אני אוכלת סרטים שזה סרט לבלב או משהו חלילה וחס (אין הסטוריה משפחתית) לכן תיארתי לך הכל במדוייק ברשותך אשמח לדעתך תודה רבה

מתלוננת על כאבי בטן , יש להיבדק ע"י רופא מטפל \ כירורג ולהתקדם בבירור כמקובל .

מנהלי פורום רפואה דחופה