סטורציה נמוכה עם או בלי ויאגרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/12/2022 | 14:10 | מאת: אורן

שלום רב אני בן 37 מאז הקורונה התרגלתי לבדוק סטורציה סתם ככה. שמתי לב שהסטורציה שלי נמוכה מהנורמה: 1.ברגיל היא בין 94-98, לא פעם מגיעה ל94 2.בלילה היא נמוכה קצת יותר 3.לאחרונה נטלתי ויאגרה 100 מ"ג ובלילה הסטרוציה היתה תקועה על ה93, לעיתים ירדה ל91! ולעיתים כשנשמתי עמוק עלתה ל97. ממוצע 93! יתכן שהויאגרה משפיעה על זרימת הדם בגוף ואולי מטעה את המד סטורציה? הרגשתי סביר האם יש צורך בבדיקות?

במידה ואתה לא שקט , יש להיבדק ע"י רופא ריאות לצורך אבחון ואם צריך טיפול .

מנהלי פורום רפואה דחופה