שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/10/2012 | 08:40 | מאת: מור

אתמול ישב עליי חתול רחוב שגידלתי, אז הוא חושב שאני אמא שלו, ועשה את התנועה של הלחחיצות עם היידיים כדי להוציא חלב . תוך כדי זה , נכנסה הציפורן שלו מעט לעור שלי. הדבר לא הוריד דם, ואפילו סימן קשה לזהות, אולי קצת אודם משהו קטנטן.. בנוסף אני אדם חרדתי, ואני מאמינה שהדאגה מגיעה בעיקר משם. האם יש צורך להבדק לכלבת?

יש לפנות ולהתיעץ עם לשכת הבריאות הקרובה לגבי חיסונים שונים באם צריך . בשלב זה חיטוי טוב של המקום עם מים פושרים וסבון .

מנהלי פורום רפואה דחופה