שאיפת חומר הדברה חקלאי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/10/2012 | 18:49 | מאת: יעל

שלום, אתמול בצהריים בטעות שאפתי מחומר הדברה חקלאי שנשפך. בתחילה הרגשתי בסדר, אך היום בבוקר קמתי בהרגשה נוראית של יובש בגרון ובאף. אולי זו לא הדרך, אך שטפתי את האף עם תרסיס אף. מה שמוזר הוא שמהבוקר קשה לי לדבר. כמעט ולא הוצאתי מילה כל היום. מרגישה גירוד או שפשוף בגרון כשאני מדברת. האם יש קשר לחומר ההדברה? או שסתם פיתחתי שפעת?

בכל מקרה יש להיבדק אצל רופא מטפל להערכה ראשונית לפחות . קשה להחליט ...............

מנהלי פורום רפואה דחופה