שפה מתנפחת עקב נים בעייתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/10/2012 | 10:07 | מאת: צביקה

שלום אני בן 62 כאשר יש לי הסטוריה של התנפחות השפה התחתונה בצד שמאל בחלק הפנימי. בזמנו הרבה שנים אחורה,נאמר לי כי יש נים שכנראה נפרץ וגורם לי לנפיחות ,לפעמים זה נעלם לתקופה אבל חוזר בלילה כנראה שאני נושך שפתיים,בזמנו עשיתי ניתוח שהפסיק את התופעה לשנים ארוכות,נכון להיום איני זוכר איזה תחום רפואי מטפל בבעיה אודה לך בהכוונה

נראה לי שנפיחות השפה ללא סיבה ברורה מחייבת התיחסות מיוחדת . הרופא המטפל בתופעה זו ללא סיבה ברורה הוא רופא אלרגיה .ישנם חלק מהתופעות שהן תורשתיות .

מנהלי פורום רפואה דחופה