תת לחץ דם כרוני

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/08/2022 | 00:44 | מאת: Linoy

אני בת 43 בריאה בדרך כלל ,, שוקלת 43 קילו, גובה 1.66 סמ, ברקע פעימות מוקדמות, אני שנים סובלת מלחצי דם נמוכים רוב הפעמים שאני מודדת בבית ברגע רגוע לחץ דם תמיד 90/60 או 92/70 לא עובר את ה105 אף פעם, לפעמים יש מקרים שהלחצי דם מגיעים גם ל 88/60 משהו כזה, אין התעלפויות יש פעימות מוקדמות לפעמים, לא לוקחת תרופות קבועות, יש תרופות שיכולות לעזור למצב שלי? אשמח מאוד לדעתך ממה נובע מצב כרוני כזה של שנים ?

יש לפנות לרופא המטפל המצב יכול להיות טבעי , מה עוד שאת ללא תלונות אבל קיימות גם אופציות אחרות

מנהלי פורום רפואה דחופה