אכילת לחם עם עובש האם מסוכן?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/07/2022 | 23:06 | מאת: שוקי

שלום אכלתי סנדוויץ עם 2 פרוסות לחם פרוס מקמח מלא, היה לזה טעם קצת מוזר, של בצק חמוץ. לאחר שסיימתי לאכול בדקתי באריזת הלחם וראיתי שיש פרוסות עם עובש בצבע ירוק (לא ראיתי על שלי משהו ירוק אבל היה משהו לבן). האם אכילת לחם מקולקל או לחם עם עובש זה דבר מסוכן? יכול להיות תופעות כלשהן? משהו שדורש התייחסות? תודה

אם אתה לא מתלונן על כאבי בטן , הקאה ושילשול זה סימן טוב כעבור תקופה של יממה ללא תסמינים כפי שאתה נמצא היום , אפשר להיות רגוע .

מנהלי פורום רפואה דחופה