האם יצאתי מכלל סכנה בן 24

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/06/2022 | 07:09 | מאת: תודה מראש

שלום דוקטור אני בן 24 בריא ללא מחלות רקע לא מחוסן לפני כ5 ימים נהייתי חיובי תסמינים כאב גרון עז- עבר  חום ביום הראשון 39 כעת 37.9-38.2 ושיעול מלווה בליחה שיוצאת לה החוצה בכמויות (לפעמים צהובה לפעמים קצת חומה) חולשה - בינונית+ נשארה אובדן ריח וטעם סטורציה ודופק תמיד תקינה ****שאלתי היא , האם לאחר חמישה ימים אני יכול להיות רגוע שבסבירות גבוה מאוד יצאתי מכלל ״סכנה״ למחלה מסכנת חיים/התדרדרות נשימתית?? זאת אומרת שעברתי את ה״שלב המסוכן״ אני פשוט חייב ״לנשום לרווחה הסיבה היא שאני סובל לצערי מהפרעת חרדה קשה ואני כבר 3 ימים ברציפות לא יישן כמעט בכלל בגלל שאני מפחד שאני יחנק בלילה, אפילו הזמנתי אמבולנס פעמיים שסירב לפנות אותי אני פשוט משותק מהפחד אשמח לאיזה הרגעה

אם עברת חמישה ימים אתה בכיוון הנכון חלק מהתסמינים עלולים להימשך תקופה ארוכה ( טעם וריח ) .

מנהלי פורום רפואה דחופה