שלום אני ילד בן 14.5 ואני חושב שעקצו אותי קרציות.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/09/2012 | 07:13 | מאת: אופיר

שילשום בהגעתי בית ספר ראיתי על שתי רגלי מספר נקודות שחורות ואיני הבנתי מדוע. לאחר כמה רגעים התחלתי להעיף את הנקודות "החרקים" והם קפצו על רגלי שוב ושוב,לאחר מכן העפתי אותם כאשר אני יושב על שולחן. אחרי יום ראיתי על רגלי הימנית כ-19 עקיצות ועל השמאלית כ-16,חוץ מזה היו לי גם שילשולים אך איני בטוח אם הם התחילו ללפני העקיצות. איך אוכל לדעת שאלו עקיצות של קרציות,ומה אוכל לעשות בנידון. תודה לכל העונים.

כמובן כמו כל עקיצה ,יש לבצע חיטוי מקומי .באם המקום מגרד יש למרח משחה מקומית להפחתת הגרד כמו פניסטיל או אחר... יש לעקוב אם מתפתח חום כללי או פריחה מפושטת בגוף . בכל מקרה יש להתיעץ עם הרופא המטפל .

מנהלי פורום רפואה דחופה