שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/09/2012 | 20:59 | מאת: חסוי

שלום !אני שבועים אחרי גרידה .שיגעתי לבית חולים נתנו לי טיפול אנטביטיקה בגלל דלקת בשתן 4 ימים קבלתי אנטיביטקה דרך הוירד ועוד יומים לטיפול בבית שלושום התחילה לי פטריה רצתי לדעת הם פטריה יכולה להיות בגלל אנטביטקה? ועוד שאלה חשובה מאוד שיגעתי לבית חולים היה לי חום חום יכול להיות מלחץ הוא לא והם חום ודלקת בשתן יכולים לגרום לזה שלא היה דופק לעובר?

בקר טוב ניתן לפנות את השאלה לפורם רפואת נשים ! הפטרת יכולה להיות משנית לטיפול אנטביוטי והחום סביר להניח מהדלקת .

מנהלי פורום רפואה דחופה