רעידות שמורגשות ממש בסוף הצלעות מצד ימין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/08/2012 | 15:55 | מאת: שימי

שלום לפני שבוע ויומיים התחילו לי רעידות לא כואבות אבל מעצבנות בסוף הצלעות מצד ימין שנמשכות כ3-5 שניות כל רעד, יש לי את זה בערך 10-50 פעמים ביום. מה זה והאם צריך לראות רופא?

30/08/2012 | 13:55 | מאת: שימי

הרעידות בתדירות גבוהה יותר ומורגשות קצת שונה ממש כמו רטט ולא כואבות רק מציקות בצלע מתחת לחזה בצד ימין עבר שבוע וחצי אולי בלעתי פלאפון :)? עבר שבוע וחצי. מה זה לדעתך והאם מצריך בדיקה?

11/09/2012 | 12:47 | מאת: שימי

הי למה אין תגובה? הרעידות ממשיכות ויש לי כאבים חזקים מאוד בשלפוחית אין שריפה בשתן אורולוג לא יודע מה כמו כן כירורג לא יודע ושלחו אותי לאולטרסאונד שהתאריך שלו רק בעוד חודש. צריך את עזרתך מה זה יכול להיות

מנהלי פורום רפואה דחופה