טראומה ומחלות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/05/2012 | 11:31 | מאת: סלבה

שלום.אני סובל מכמה מחלות-סוכר,לח"ד,כולסטרול,אסטמה ועוד... מאוזן בד"כ עם תרופות אבל מקבל הרבה תרופות.גם תרופות נגד כאבים,משאפים וכדומה לפני חודש היתי מעורב בתאונה קלה (היתי בהכרה מלאה)וזה גרם לי לחשוב מה יקרה אם אני יהיה מעורב בתאונה קשה ולא יהיה בהכרה? מה קורה במקרה כזה?האם נותנים תרופות לוריד? בתאונה למשל,בדקו לי לח"S וסוכר והם היו דווקא נמוכים אז אמרו לי לא לקחת כדורים של הצהרים שאני צריך לקחת. האם במצב שלטראומה הגוף בהלם וכול המחלות משתנות?

במקרה של סטריס הרמות עולות ! יש לעקוב אחרי ערכי סוכר .

22/05/2012 | 10:50 | מאת: סלבה

יש משהו שאני יכול לעשות כדי להתמודד חלילה אם תהיה לי שוב תאונה.למשל,לרשום את כול התרופות והמחלות בדף ולהכניס לארנק? מה קורה אם אדם בלי הכרה?נותנים לו את התרופות הקבועות שלו לוריד? איך נותנים משאף לאדם אסמטי שלא בהכרה?

מנהלי פורום רפואה דחופה