תחושה מוזרה במצח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

25/03/2012 | 22:49 | מאת: א

בן 25. לפני 5 ימים בלילה הופיעה לי מין תחושת עמימות במצח ובקרקפת שעברה תוך כמה שעות, לפני יומיים בערך היא חזרה ועברה אחרי כמה שעות, ועכשיו היא שוב חזרה. אני לא יודע איך לתאר את התחושה, זאת מעין תחושת כבדות של העור במצח כאילו הוא קצת רדום, כאילו לא מגיע לשם דם, אני לא מרגיש "נמלים" וכו'. יש כמובן תחושה במצח כשאני נוגע בו. אני גם לא יודע אם אני "מדמיין" את זה. בתקופה האחרונה אני במתח מאוד גדול, אבל לא נראה לי הרגשתי תחושה כזאת קודם. לפני כ-10 ימים עברתי בדיקות דם שכוללת גם ספירת דם שיצאו תקינות לחלוטין. האם יש מקום לפנות למיון? זה מאוד מדאיג אותי. יש אפשרות שזה סימן לאירוע מוחי? תודה

יש להתייחס ולהיבדק ע"י רופא נוירולוג .למרות שזה נראה אולי מתח ,אבל עדיף !

מנהלי פורום רפואה דחופה