עקיצת צרעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/08/2007 | 21:28 | מאת: גילה

לפני שלושה ימים נעקצתי ע"י צרעה בזרוע. למחרת בערב, עקב התנפחות ואודם מתפשט טופלתי באנטיביוטיקה ואנטי היסטמין. שלושה ימים מאוחר יותר נעקצתי שוב ע"י צרעה באצבע (אמה) של אותה היד. האם רק להמשיך באותו הטיפול שקבלתי לפני 3 ימים, או שיש צורך בדבר מה נוסף?

עקיצה בתקופה קצרה עם תסמינים מקומיים בלבד ,ניתן לטפל מקומית אם אין נפיחות משמעותית . אם בשתי העקיצות לא היו לך תסמינים מערכתיים בכל הגוף המשיכי בטיפול המקומי .

מנהלי פורום רפואה דחופה