כאבים מיתמשכים בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/02/2012 | 01:12 | מאת: אופיר

שלום לך לאימי בת ה74 יש כאבים מיתמשכים בבטן עליונה ושילשולים בבוקר לא בליילה כשהיא ישנה עברה קולונסקופי גסטרוסקופי וסיטי בטן המימצאים שגילו לה הם חשדלrcc בכליה בגודל 2וחצי סמ גסטריטיס בקיבה הרניה גדולה בקיבה ודוורקולי במעי הגס אמרו לה לאכול מבושל לא לעשן היא שמנה וסובלת מדיכאון מזורי שנים ולא פעילה נוטלת סימבלטה קסנקס כדורים נגד לחץ דם כדור בשם nxu4 פעם ביום אין לה עצירות רק שילשול וכאבים מיתמשכים בבטן עליונה אנחנו גרים בקריות מה אתה חושב...

יש לפנות לרופא המשפחה בכדי לארגן את הדברים . רופא גסטרו \ אורולוג בגלל הממצא בכליה . יש לראות את כל הניתונים ולהחליט על טיפול בהתאם .

מנהלי פורום רפואה דחופה