מכה חזקה בראש ופחד קיצוני

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/06/2019 | 17:54 | מאת: שירן

אני וחבר שלי רבנו הוא דפק לי כסא בראש בראש זה פגע לי במצח רכה קידמי כזה צד ימין ותוך כמה שניות התפתח לי לבלוטה גדולה הדבקתי קרח לראש וזה לאט לאט ירד העול הנפיחות ירדה כמעט לגמרי אבל האיזור כואב לי גם נפתח לי מין סימן בראש שירד לי דם כמו שיפשוף כזה וגם שמתי אלכוכוהל חיטאתי עם גזה אני ממש מפחדת שחלילה לא נהיה לי שטף דם בראש או דימים פנימי איך אני אמורה להרגע? אם הנפיחות ירדה לי עדיין כואב לי איך אני אמורה לדעת שהגל בסדר ולא קרה לי כלופ? תוך כמה זמן אפשר להגיד שהכל בסדר? מודאגת מאוד ומרגישה קצת נפיחות במצח כזה

יש לפנות לרופא המטפל \ נוירולוג להערכת המצב והחלטה על המשך בירור ??

מנהלי פורום רפואה דחופה