חום של 37.8 מדידה דרך המצח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/06/2019 | 13:12 | מאת: מיה

שלום רב דר אני עובדת בגן ילדים היום בחצר לאחד הילדים היה חום אז באה אחות ובדקה לו במדד חום במצח ואז סתם ביקשתי שתבדוק אותי ונדהמתי לגלות שהחום שלי 37.8 האם זה נחשב חום ??! יש לציין שאני מרגישה בסדר ללא שום דבר חריג יש לי מעט נזלת מהמזגן אבל ממש בקטנה אני ממש לחוצה האם 37.8 נחשב חום ?? יש לציין שמדד החום שהשתמשתי בו הוא מדד חום שמודד במצח לא יודעת כמה הוא מדויק ... האם כדאי ללכת להיבדק ? בת 27

ניתן לבדוק במד חום רגיל בכל מקרה , נזלת יכולה לגרום לעלית חום מתונה !

מנהלי פורום רפואה דחופה