בן 3 ו- 8 חודשים נפל אתמול מכסא בר על הראש - דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/01/2012 | 11:35 | מאת: לימור

בני אתמול בערב מעד מכסא כשעמד (גובה הנפילה בערך חצי מטר) ונפל על הרצפה עם הראש. (בערך מעל העורף ). הזמנו את השכנה מהבניין שהיא אחות במקצועה לראות אותו. (והיא אמרה שכל עוד הילד לא מקיא - זה בסדר). אחרי 45 דק' הילד נרגע וחזר לעצמו : ("אני ובעלי לא") התקלח, אכל, רקד ושר. היום בבוקר הוא אמר שמרגיש מצויין ונראה כך - למרות שהתלונן שכואב לו מעט הראש אבל הוא בסדר..שלחנו אותו לגן..ותדרכנו את הגננת והסייעת. **שאלתי האם לעשות לילד בכל זאת צילום? האם יש סימנים מאוחרים למכה שכזאת?

ניתן להיבדק ולהעריך את מצבו ע"י רופא ילדים . אם נראה חיוני ולא ישנוני ואין תלונות זה סימן טוב .

מנהלי פורום רפואה דחופה