פציעה לאחר תאונת אופנוע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/05/2019 | 13:29 | מאת: שיר

היי,אני מטיילת לבד בחול ועברתי תאונת אופנוע, נדבקתי בבית חולים ואצל רופא, יש לי כמה שפשופים חריפים שהרופא אמר לי להשאיר אותם פתוחים בלי תחבושת ושם לי עליהם משחה של ויטמין, אחרי כמה שעות שהמשחה נספגה זה נהיה קצת צהוב כאילו העור מפריש משהו..מה הדרך הכי טובה להמשיך מפה? לשטוף במים? לשים משחה של כוויות עור, האם אפשר לסגור בתחבושת בלילה? תודה רבה מראש!

שטיפות עם מים וסבון לאחר החיטוי ניתן לשים את המשחה להיבדק שוב בכדי להחליט על מתן כיסוי אנטביוטי במידת הצורך סוג משפחה וחבישה יקבע ע"י רופא המשפחה לפי סוג הפציעה !

מנהלי פורום רפואה דחופה