כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/05/2007 | 07:35 | מאת: בת אל

לאחר שבועיים אחרי שביתי נשרף התחלתי להשתעל במשך חודש רצוף (ללא חום) שיעול חזק, ניסיתי מלא תרופות שלא עזרו, אחרי יעוץ מרופאת המשפחה, עשיתי כרגע צילום חזה , מכיוון שהתחילו לי גם כאבים חזקים מתחת לבית החזה, והכל תקין חוץ מריבוי ציור אינטרסטיציאלי על שתי הריאות, אפשר לדעת מה זה אומר? והמלצה על המשך טיפול?

05/05/2007 | 02:01 | מאת: חובש קרבי..

אז ככה כאשר שואפים עשן ועוד בעיקר מתוך מקום סגור (ביתך) יש לזה סיכון רב מכיוון שיש חשד להרעלת co בגוף.. מה שאומר שבאותו הרגע היית נדרשת להגיע לרופא על מנת לבדוק ולטפל בהרעלה הזו!!!! לא מחייב שיהיה לך חום וכדומה התגובה של התרחיש הזה עלול להיות לאחר ימים מספר...ישנן טיפולים רבים בנושא אז אין לך ממה לחשוש פשוט לדאוג! ולשמור את הטיפול הרפואי!! כמה שיותר...

הכוונה היא למחלה ריאתית כביטוי למחלה כרונית ייתכן שהיה לך רקע של אסטמה או מחלה ריאתית כרונית והחשיפה לעשן הייתה הטריגר לתסמינים שתיארת ואת חשה כעת. יש להתייעץ עם רופא ריאות ולבצע בדיקת תפקודי ריאה ובמקביל לשקול ביצוע סי.טי בית חזה. בשלב זה טיפול עם מרחיבי סיפמונות וסטרואידים יכול להתאים או לשפר את המצב.

מנהלי פורום רפואה דחופה