סוג דם O-

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/12/2011 | 12:59 | מאת: אדית

לבני וכלתי יש סוג דם O+ ולביתם בת השנה וחצי יש O- זה סוג דם נדיר מה הפעולות שהם צריכים לנקוט כדי להבטיח חלילה צורך בהמשך החיים (כידוע הם לא יוכלו לתרום לה דם) והאם קיימת בארץ עמותה או מאגר דם מסוג זה אשמח לקבל כל אינפורמציה שתעזור לנו בנושא זה

סוג דם זה הוא נדיר . אנשים עם קבוצת דם מסוג זה מבוקשים !הם יכולים לתרום לכל סוג דם אחר ולקבל רק מסוג זהה להם . קיים בנק דם מרכזי בבית חולים תל השומר ובכל בית חולים קיימות מנות ספורות לדחיפות .

מנהלי פורום רפואה דחופה