כאבים בצלעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/11/2011 | 21:03 | מאת: אפרת

לפני שבוע חטפתי מכה חזקה בצלעות, הייתי אצל אורטופד והוא אמר לי לנוח בבית ולקחת משכחי כאבים במידת הצורך (הצילום שלל שבר בצלעות). הוא נתן לי 7 ימי מחלה. אבל אם עדיין כואב לי וזה גם מקרין לי קצת גם לגב תחתון האם אני יכולה לחזור לעבודה? לא יגרם לי נזק אם אני אחזור לעבוד?

הכאב מחבלה בצלעות עלול להתמשך בין 4-6 שבועות ,אפילו ללא שבר . יש לקחת נוגדי כאב .אם הכאב מתגבר יש להיבדק בשנית אצל הרופא ולשקול ביצוע מיפוי עצמות אם חיוני להוכיח שבר!

מנהלי פורום רפואה דחופה