הרעלה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/11/2011 | 18:56 | מאת: דנה

לפני כמה חודשים אכלתי חטיף פריכיות עם זעתר- ולאחר מכן הרגשתי סחרחורת חזקה- הלכתי לישון- וכשקמתי היה לי סחרחורת חזקה שלא יכולתי לקום מהמיטה ולא יכולתי ללכת והקאתי מלא האם הזעתר היה מורעל??? האם היה לי הרעלת זעתר?

את מדברת על אכילת זעתר חודשים לפני האירוע ?אם אני מבין נכון! אם ההקאות והסחרחורת הופיעה מיידית לאחר האכילה , יתכן ומדובר בהרעלת מזון ובאם לא ,אז יש לייחס את זה לסיבות אחרות שונות . כדאי להיבדק אצל רופא המשפחה בכדי להחליט אם קיים צורך בבירור וטיפול מכוון !

מנהלי פורום רפואה דחופה