נפיחות שפתיים החלק העליון של הפה ממש נפוח זה תגובה אלרגית?!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/10/2018 | 10:49 | מאת: אורי

אוקיי זה קרא לי אתמול אני לא הרגשתי טוב והלכנו לרופא הרופא נתן לנו כול מיני תרופות ומתוכם גם את הנורופן שאלנו את הרופא אם זה בסדר לקחת את התרופה הזאת כי שמענו כול מיני מקרים אחד עם הראיות יכול מיני בקיצור שהגענו לבית שתיתי את זה ולא קרה כלום אחרי קצת זמן הלכתי למראה סתם ופתאום ראיתי שנהיה לי קצת כול מיני נפחוית קטנות בעין שמאל ובשפתיים בהתחלה זה היה קטן אחר כך גדל וגדל בהתחלה זה לא על כול השפתיים כעבור זמן זה התפשת על כול השפתיים בעיקר בחלק העליון בחלק התחתון זה ירד אמא שלי אמרה לי שאני הולכת לישון מחר זה יעבור ואני יוכל ללכת לבית הספר אבל לא זה נשאר מאוד נפוח וגם קשה לי קצת לדבר אמא שלי חשבה שזה בטח תגובה אלרגית לתרופה נורופן מה אני עושה במקרה כזה??

יש להיבדק ע"י רופא ולהיעזר במוקד רפואי \ מיון לצורך החלטה טיפולית .

מנהלי פורום רפואה דחופה